Drinkwater opslaan – watertank in de tuin.

Drinkwater opslaan? Het kan zeker als je gebruik gaat maken van een watertank. Toch is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal punten, in dit artikel zal ik uitleggen hoe je het beste drinkwater kunt opslaan zonder dat het water vervuild raakt.

Een watertank komt in allerlei soorten en maten.

Een watertank heeft verschillende maten, zo kun je watertanks krijgen met een verticale vorm, een horizontale vorm of een rechthoekige vorm. Deze watertanks zijn speciaal bedoeld voor het opslaan van water. Ze zijn namelijk in vele uitvoeringen te vinden, de meeste watertanks worden gemaakt van kwalitatieve kunststof materialen, een goed voorbeld daarvan is LLDPE. Dit is een niet lichtdoorlatende kunsstof wat gebruik wordt voor het opslaan van drinkwater. Deze watertanks zijn duurzaam, ze zijn makkelijk te recyclen en hebben een lange levensduur.

Tankgigant is een fabrikant dat zich specialisert in het produceren van watertanks, maatwerk tanks en septische tanks. Volgens de website hebben zij meer dan 500 watertanks op voorraad. Heb je een bepaalde formaat watertank nodig? Dan kun je gewoon een offerte aanvragen of een terugbelverzoek indienen. Je krijgt vrijwel altijd binnen 15 minuten een reactie op je aanvraag. Wel zo handig, zeker als je met spoed een watertank nodig hebt of als je er eentje wilt huren.

  • 1000 liter
  • 5000 liter
  • 3000 liter
  • 2000 liter
  • 1500 liter
  • 10000 liter

Watertank in de tuin

Wist je dat we gemiddeld per persoon zo’n 2000 liter water per jaar verbruiken? Dat is een hoop kostbaar drinkwater als je het zo bekijkt. Je kunt hier goed op besparen als je regenwater opslaat, dit water kun je weer geven aan de planten die je in de tuin hebt staan. Zo bespaar je dus veel op drinkwater (en dus op kosten). Wist je dat het opslaan van regenwater of drinkwater goed voor het milieu is? Ook bevat regenwater vrijwel geen kalk, dat is beter voor de planten in je tuin en geeft op deze wijze geen witte kalkringen op de tuinpotten die je hebt. Ook hebben planten liever regenwater dan drinkwater, het temperatuur van regenwater is namelijk al iets waar ze aan gewend zijn. Drinkwater kan namelijk best koud (of juist te warm) zijn.

Wist je dat bepaalde gemeentes subsidies vrijgeven voor het aanschaffen van een watertank? Dat komt omdat de riolering dan minder wordt belast, daar wordt je dus voor beloond. We raden je aan om eens informatie op te vragen bij je plaatselijke gemeente, goed mogelijk dat zij ook voor jou een subsidie kunnen realiseren.

Het gebruiken van een watertank is de goedkoopste, meest effectieve oplossing voor het opslaan van regenwater. Je kunt via het dak van je woning, langs de goten een regenpijp plaatsen waardoor water zo de watertank inloopt.

 

Een bezoek aan Gastouderbureau Anna Paulowna brengen

 

 

Ben jij op zoek naar een gastouderbureau in Anna Paulowna?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij het gastouder bureau Anna Paulowna wordt aan de hand van jouw wensen op zoek gegaan naar de geschikte gastouder die past bij jouw kind. Het gastouderbureau heeft al  jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende wensen en mensen! Wilt u een deskundig en ervaren gastouderbureau? Dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Even voorstellen

Het gastouderbureau  Anna Paulowna zorgt ervoor dat er een geschikt gastgezin wordt gevonden voor jouw kind of kinderen. Wij als gastouder bureau hebben jarenlange ervaring in het koppelen van kinderen aan gastouders een het zoeken van geschikte gastouders. Wij zijn dan ook een ervaren en deskundig gastouderbureau. Eén van de sterkte punten is dat we snel kunnen schakelen Wij hebben een lange lijst met mensen die gastouder in Anna Paulowna zijn of willen worden. Door te kijken naar jouw eisen en de voorkeuren van de gastouders, kunnen we direct een inschatting maken of wij geschikte gastouders in ons bestand hebben staan. Blijkt het niet helemaal een goede match te zijn? Geen probleem, wij als gastouderbureau in Anna Paulowna hebben altijd de zorg voor het kind voor op staan. Bij een slechte match gaat het gastouderbureau Anna Paulowna weer aan de slag om op zoek te gaan naar een ander gastouder gezin. Ben je op zoek naar het geschikte gastoudergezin voor je zoon of dochter of wil je je zelf aanmelden als gastouder? Meld je dan aan bij gastouderbureau in Anna Paulowna.  Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gastouders gezinnen en helpen nieuwe gezinnen graag aan een geschikte match. Wil je meer weten over ons of hoe het werkt met de gastoudergezinnen? Op onze website van gastouderbureau Anna Paulowna kun je veel informatie vinden over de mogelijkheden.